Hollywood-kaunotar Minka Kelly bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Minka Kelly on lapsesta saakka esiintynyt aika ajoin lehtien palstoilla Aerosmith-yhtyeessä musisoivan isänsä takia. Sittemmin kaunotar on tullut tutuksi myös televisiokasvona ja nyt hän on viimein etusivun tähti.

Amerikkalaisen NBC-kanavan Friday Night Light -ohjelmassa nykyisin pääroolia näyttelevä tähti nähtiin taannoin Golden Globe -tapahtumassa varsin paljastavassa asussa. Nyt Hollywood-kaunotar on ikuistettu nauttimassa vapaapäivästään rannalla yhdessä miesystävänsä kanssa. Minka oli sonnustautunut värikkäisiin bikineihin. Katso kuvat tästä.

28-vuotias Minka Kelly tuli jo lapsena tunnetuksi Aerosmith-yhtyeen kitaristi Rick Dufayn tyttärenä. Hänet nähtiin ensimmäisen kerran valkokankaalla vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa 2 Fast 2 Furious -elokuvassa. Toinen menestysrooli nähtiin toissavuonna elokuvassa The Kingdom. Hän on seurustellut muiden muassa Chris Evansin, Donald Falsonin ja John Mayerin kanssa.