Vuoden odotetuin Pirelli-tyttökalenteri kuohuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman halutuin tyttökalenteri on varmasti kaikilla mittareilla Pirellin legendaarinen tuotos, jonka kuvissa nähdään vuosittain sen hetken kuumimmat supermallit. Varsinaisen kalenterin saavat vain harvat ja valitut, mutta kalenterin kuvia pääsevät toki tiirailemaan myös tavalliset kaduntallaajat.

Nyt maistiaisia ensi vuoden kalenterin kuvista on julkaistu myös verkossa. Ne ovatkin aiheuttaneet välittömästi kuohuntaa, sillä mukana on erittäin nimekäs mallijoukko, joka esittelee sulojaan harvinaisen rohkeasti. Kalenterin kuvissa nähdään esimerkiksi Miranda Kerr ja Rosie Huntington-Whiteley yläosattomissa sekä Daisy Lowe ja Marloes Horst täysin alastomana. Katso kuvat tästä.

Viime kesänä julkisuuteen päätyi kuvia kyseisen kalenterin kuvauksien kulissien takaisista touhuista. Tuolloin kalenterin supermallit poseerasivat samalla myös Vanity Fair -lehden sivuilla.