Povipommi Jordan jättämässä realitykisan kesken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vikolla Australian viidakkoon I’m A Celebrity…Get Me Out Of Here -realitykilpailun merkeissä lähetetty povipommi Jordan, eli Katie Price, on tuotantoyhtiön mukaan valmis jättämään kisan kesken.

Toistamiseen samassa ohjelmassa kisaava Jordan voitti eilen illalla kouluteemaisen tehtävän, jossa glamour-mallin piti muiden muassa uida krokotiilien kanssa siitä huolimatta, että hän pelkää vettä. Aiemmin hän joutui ”juomaan” lasillisen ötököitä ja ryömimään pimeässä luolassa. Äärirajoille viedyt tehtävät ovat kuitenkin olleet julkkistähdelle niin kovia paikkoja, että hän harkitsee poistumista viidakosta kesken kisan, ITV uutisoi.

Jordan on ensimmäinen julkkis, joka on on toistamiseen mukana kisassa. Hän yrittää kiillottaa ryvettynyttä julkisuuskuvaansa ja saa samalla palkakseen noin 450.000 euroa. Se on viisinkertainen palkkio muihin osallistujiin verrattuna. Pricen lisäksi viidakkossa kisaavat myös Samantha Fox, Stuart Manning, Lucy Benjamin, Sabrina Washington, Gino D’Acampo, Justin Ryan, Colin McAllister, George Hamilton, Kim Woodburn, Camilla Dallerup ja Jimmy White.