Raju tuomio: Britney Spearsin ex-poikaystävä vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears seurusteli yksityiselämänsä mustimpana hetkenä jonkin aikaa paparazzi Adnan Ghalibin kanssa. Sittemmin Britney haki häntä härskisti hyväksikäyttäneelle miehelle lähestymiskieltoa. Nyt Ghalib on passitettu vankilaan.

Oikeus määräsi Ghalibille 45 päivän vankeustuomion, kun hänen todettiin poistuneen onnettomuuspaikalta. Ehdottoman vankeuden lisäksi hänet määrättiin kolmeksi vuodeksi ehdonalaiseen, 45 päiväksi ”kovennettuun pakkotyöhön” ja vuoden ajaksi vihanhallintakursseille.

Tuomiota voidaan pitää harvinaisen rajuna. Hauskana lisämausteena tuomiosta vähennettiin kokonaista yksi päivä, koska hän oli jo aiemmin istunut pidätyssellissä. Raju tuomio rapsahti paparazzille, koska hän ajoi helmikuussa autollaan ihmisen päälle, mutta pakeni paikalta. Hänen syytteensäkin olivat kovat, mutta kaksi kolmesta syytteestä hylättiin oikeudessa, kun Ghalib tunnusti teon.