RMJ-festivaali sanoi hyvästit Porille – paluu Raumalle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden viime vuoden juhannuksina Porin Kirjurinluodolla järjestetty RMJ Party Camp -festivaaali, eli entinen Raumanmeren juhannus, jättää Porin. Tapahtuma ei enää järjestetä Porin Kirjurinluodolla kahden rajusti tappiollisen vuoden jälkeen.

Asiasta kertoi tänään Satakunnan Kansa, jonka saamien tietojen mukaan festivaalijärjestäjä Party Camp Oy olisi päässyt Porin kaupungin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen purkamisesta. Lehden mukaan kyseistä sopimuksen liitettä ei ole kuitenkaan vielä allekirjoitettu.

Yhtiön osakas Jyrki Kangas vahvisti kuitenkin tiedot lehdelle ja kertoi ettei kaupunginhallituksella ollut huomautettavaa asiasta. Kokonaan yhtiö ei kuitenkaan pääse eroon Porista, sillä se lupautuu järjestämään Kirjurinluodossa jonkin toisen yleisötapahtuman jonain toisena aikana. Yksi RMJ Party Camp -tapahtuman ensi kesän paikka on mahdollisesti Rauma, jonne tapahtuma alunperin perustettiinkin.