Twilight-parin kuumat suutelukohtaukset tehtiin ilman ohjausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Suomessakin ensi-iltansa saavassa Twilight – Uusikuu -elokuvassa leffan päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart nähdään myös suutelemassa toisiaan. Elokuvan ohjaajan Chris Weitzin mukaan pari veti kohtauksen läpi kuin vanhasta tottumuksesta ja ilman ohjausta.

Siviilissä toistensa kanssa seurustelevat Robert ja Kristen olivat ohjaajan mukaan sillä tasolla, että olisi ollut ahdistavaa ja noloa antaa heille neuvoja kuinka hoitaa suutelukohtaukset. Siksi Weitz kertookin nyt ottaneensa vain sivustaseuraajan paikan rakkauskohtausten aikana.

– Halusin kuvauspaikan olevan täysin vapaa sellaisista ulkoisista paineista, häiriötekijöistä – kuten paparazzeista – ja siviilielämän paineista. Noiden kohtausten kuvaamisessa oli tärkeää antaa näyttelijöiden tehdä työnsä. He tuntevat kyllä hahmonsa ja tietävät miten toimia, Chris Weitz kertoi MTV-kanavan haastattelussa.

– En halunnut toimia siten, että olisin sanonut suutelukohtauksen aikana ”kiihkeämmin, kiihkeämmin” tai mitään sellaista. Annoin heidän tehdä sen omalla tavallaan. Olisi ahdistavaa ja noloa kertoa heille kuinka suudella toista ihmistä. Olenhan 40 vuotta heidä vanhempi.