BB-Esa A paljasti viimein: ”Danalla on parhaat rinnat!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan tämänpäiväisten häiden jatkojuhlia. Häävieraat ja molemmat hääparit ovat jo poistuneet talosta ja asukkaat jatkavat juhlia omin voimin. Asukkaille on tarjolla myös alkoholijuomia.

BB-Antti sai kanssa-asukkailtaan tehtäväksi ilmoittaa kenellä BB-talon naisella on hänen mielestään paras takapuoli, ja BB-Esa A joutui puolestaan kertomaan kenellä naisasukkaalla on hänen mielestään parhaat rinnat. Antti oli innoissaan pestistä, mutta Esa hautasi pään käsiinsä. Ensitöikseen hän kertoi haluavansa miettiä hetken aikaa asiaa, joten Antti sai luvan aloittaa.

– Mä en ole kaikkien perseitä nähnyt, siis niiden jotka ovat jo poistuneet. Mutta kyllä siis kun olen sen nähnyt jo paljaanakin televisioruudusta, niin kyllä Kätlinillä paras perse on, Antti ilmoitti kantansa.

Tämän jälkeen oli Esan miettimisaika kulunut loppuun ja häneltä odotettiin kovasti vastausta kysymykseen. Hän ei olisi halunnut kertoa kantaansa, mutta päätyi viimein kertomaan kantansa muiden painostuksen alla.

– No ei se sun tyttöystävä suutu, BB-Stephania yllytti miestä.

– Ehkä, jos suositaan luomua, niin sitä joutuu sanomaan Dana sitten tässä yhtydessä, Esa A sai lopulta sanottua muiden antaessa aplodit ja hurratessa kovaan ääneen.