Hayden Panettiere kaatoi pullollisen shampanjaa päähänsä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijätär Hayden Panettiere näyttäytyy parhaillaan varsin erikoisessa videossa. Hänet nähdään nimittäin taiteellisessa videopätkässä vähissä vaatteissa kaatamassa hyvin eroottissävytteisesti shampanjapullon sisältöä päähänsä.

Taiteellisuutta videoon lisää se, että shampanjapullon kaataminen päähän nähdään käänteisessä järjestyksessä. Video siis päättyy siihen, kun shampanja valuu takaisin pulloon. Näyttelijättären shampanjalla leikittelyn voit käydä katsomassa tästä.

Videopätkän tarkoitus oli nimenomaan tehdä taidetta, ja se oli osa kuvaaja Tyler Shieldsin kuvausprojektia, The Sun -lehti kertoo. Aiemmin tässä kuussa Hayden Panettiere oli otsikoissa, kun hänen ideoimansa lesbosuudelma otettiin mukaan Heroes-sarjaan ja sen video vuoti verkkoon.