Katsojat nöyryyttävät povipommia realityohjelmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuin julkkistähti, povipommi Katie Price, on parhaillaan Australian viidakossa osallistumassa julkkisten selviytymiskilpailuun. Avioeronsa myötä aiemman supersuosionsa pohjamutiin polkenut tähti saa nyt kokea katsojien kostonhimon konkreettisesti.

Katie Price, eli Jordan, on ensimmäinen julkkis, joka on kisassa mukana jo toistamiseen. Hänen tarkoituksenaan oli saada suosionsa taas nousuun, mutta näillä näkymin suunnitelma on pahasti karilla. Brittikatsojat saavat nimittäin äänestää reaaliajassa kilpailijoita erilaisiin tehtäviin, ja Jordan on äänestetty jo useamman kerran vaikeisiin tehtäviin. Aiemmin hän on joutunut esimerkiksi uimaan krokotiilien kanssa ja ”juomaan” lasillinen ötököitä. Lisäksi hän on joutunut syömään rottaa ja ryömimään ahtaassa luolassa.

Tuorein televisiokatsojien kosto saatiin eilen, kun Jordan äänestettiin syömään lisää ötököitä Vile Vending -nimisessä tehtävässä. Povipommi otti tyynenä vastaan tiedon siitä, että katsojat olivat äänestäneet juuri hänet suorittamaan tehtävää. Hänen lisäkseen tehtävää suorittamaan äänestettiin tosin myös television siivousohjelman 67-vuotias juontaja Kim Woodburn. Jordan tyytyi tehtävän paljastamisen jälkeen tiedustelemaan vain, että voiko hän juoda vettä ötököiden syömisen lomassa.

Aiemmin tällä viikolla Jordanin kerrottiin todenneen olevansa valmis jättämään kisan kesken ja palaamaan kotiin. Sittemmin moiset puheet on kuitenkin jo unohdettu.