Miley Cyrus suree keikkabussiin kuollutta työntekijäänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka teinitähti Miley Cyrusin käytössä ollut keikkabussi joutui rajuun onnettomuuteen Yhdysvalloissa. Hieman aamukahdeksan jälkeen se ajautui yllättäen täydellä vauhdilla tien sivuun ja jatkoi matkaansa kyljellään noin sadan metrin matkan.

Onnettomuudessa kuoli bussin kuljettaja ja lisäksi yhdeksän loukkaantui. Miley ei ollut turmahetkellä mukana bussissa. Viranomaiset eivät paljastaneet uhrien nimiä, mutta Miley kertoi turmassa menehtyneen nimen verkkosivuillaan julkaistussa surunvalittelussaan.

– Olemme erittäin surullisia Bill ”Uncle Bill” Douglasin poismenosta. Kiertueemme jäsenet ovat perhettämme. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat hänen perheessään tämän tragedian keskellä. Häntä tullaan kaipaamaan, Mileyn verkkosivuille kirjoitettiin.

Hieman myöhemmin menehtyneen henkilöllisyys vahvistettiin myös poliisin tiedotteessa, jonka mukaan onnettomuudessa kuollut oli 53-vuotias texasilainen William G. Douglas. Poliisin mukaan pahiten loukkaantunut 48-vuotias Marty Zilio kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan Petersburgiin. Onnettomuuden syytä tutkitaan yhä.