Nimenmuutos: Huippumalli Heidi Klum on nyt Samuel

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin supermalleihin jo pitkään lukeutunut Heidi Klum avioitui neljä vuotta sitten poptähti-miehensä Sealin kanssa. Nyt hän on ilmoittanut vaihtavansa maailmankuulun nimensä.

Heidi Klum on ottanut nimittäin käyttöön miehensä sukunimen ja on jatkossa viralliselta nimeltään Heidi Samuel. Asiasta uutisoineen People-lehden mukaan viranomaiset ovat jo hyväksyneet nimenmuutoksen. Vielä ei ole kuitenkaan tietoa käyttääkö Heidi Samuel jatkossakin Klum-sukunimeä taiteilijanimenään.

Reilu kuukausi sitten pariskunsa sai kahden aikaisemman yhteisen poikansa lisäksi myös tyttären. Pienokaisen nimeksi annettiin Lou Sulola Samuel. Heidillä on lisäksi viisivuotias tytär edellisestä suhteestaan formulapomo Flavio Briatoren kanssa.