Rihanna ”korkkasi” suomalaisen superristeilijän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu r&b-tähti Rihanna on päässyt ”korkkaamaan” Turussa valmistetun jättimäisen luksusristeilijän. Hän oli nimittäin ensimmäinen maailmanluokan supertähti, joka esiintyi Suomesta toissaviikolla lähteneen Oasis of the Seas -risteilyaluksen konserttilavalla.

Rihanna esiintyi Royal Caribbeanin omistamalla jättialuksella torstaina osana hänen uuden Rated R -albuminsa markkinointia. Levy julkaistaan 23. marraskuuta. Laiva oli konserttihetkellä ankkurissa Fort Lauderdalessa, Floridassa. Katso kuvia konsertista ja supertähden laivaan noususta tästä.

Rihanna konsertin myötä Suomessa valmistettu jättialus on noussut myös viihdelehtien otsikoihin. Laivan hehkutetaan olevan viisi kertaa suurempi kuin Titanic ja kykenevän majoittamaan peräti 6.300 matkustajaa. Aluksen hinnaksi on kerrottu 1,5 miljardia dollaria.