Robert Pattinson: ”Kymmenen turvamiestä ei riittänyt alkuunkaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen ensi-iltansa saaneen toisen Twilight-elokuvan miespääosassa nähtävä Robert Pattinson on noussut nopeasti miljoonien teinityttöjen päiväunien kohteeksi. Tästä syystä hän tarvitsee nykyisin hurjat turvatoimet.

Näyttelijänä harvinaisen kehnot arvostelut saanutta hurmuria turvaa nimittäin liian innokkailta faneilta nykyisin peräti 25 turvamiestä. Edward Cullenin roolissa nähtävä Pattinson tarvitsi turvatoimia jo leffasaagan toista osaa kuvattaessa, koska sankat fanijoukot seurasivat häntä alituisesti.

– Heidän täytyi palkata kymmenen uutta turvamiestä, joiden piti muodostaa ympärilleni ketju. Lopulta heidän piti palkata päivittäin jo 25 turvamiestä. Se oli kallista, Pattinson kertoi OK!-lehdelle.    – Kymmenen turvamiestä ei riittänyt alkuunkaan ja he jäivät alakynteen, sillä ihmiset repivät minua jo matkalla kuvauspaikalta asuntovaunulleni.

Robert Pattinson on jo aiemmin myöntänyt, että fanihysteria on tehnyt hänestä vainoharhaisen. Hän kuitenkin totesi ettei voisi jättää leikkiä kesken, koska se ei muuttaisi mitään. Hän kertoi yrittävänsä vain hyväksyä tilanteensa, vaikka se onkin vaikeaa.