Tohtori tyrmäsi Brad Pittin uuden lookin: ”Aja partasi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien naisten päiväunena jo vuosia ollut Hollywood-komistus Brad Pitt on viime aikoina nähty julkisuudessa myös varsin muhkeassa parrassaan. Torstaina Pitt kuvattiin pujoparrassaan hänen saapuessaan Nizzaan, Ranskaan.

Uuden partansa ansiosta 45-vuotias supertähti saa nyt kävellä yleisillä paikoilla varsin tuntemattomana, mutta tunnettu julkkisten stylisti ja parta-aiheesta kirjankin kirjoittanut tohtori on kuitenkin tyrmännyt parran typeränä.

– Hän osoittaa siten siirtyneensä urallaan uudelle osuudelle. Parta antaa ihmisille mahdollisuuden muuttaa julkisia kasvojaan. Mutta parran kasvattaminen hänen iässään on monille miehille lähinnä ironiaa. Se on kuin silmänisku; En ota tätä turhan vakavasti, joten sinunkaan ei pitäisi, tohtori Alan Peterkin kommentoi Us Magazine -lehden mukaan.

Tohtori arvioi lisäksi, että Angelina Jolien kanssa seurusteleva Brad Pitt haluaa partansa avulla osoittaa olevansa kyllästynyt kuulemaan ”maailman kauneimmasta pariskunnasta” ja haluaa kokeilla uutta räväkämpää ulkonäköä. Parran väri ei kuitenkaan saa asiantuntijalta hyväksyntää. Kuva partaisesta Pittistä löytyy tästä.

– En pidä harmaasta parrasta, erityisesti niinkin komealla henkilöllä kuin Brad. Minusta hänen tulisi ajaa se pois kokonaan, tohtori suositteli Us Magazinen haastattelussa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat