Twilight sai murskatuomion – teinitytöt hurmiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen ympäri maailmaa ensi-iltansa saanut vampyyrielokuva Twilight – Uusikuu on saanut murskaavat arviot kriitikoilta, mutta se ei ole juuri vaikuttanut teinityttöjen innostukseen. Elokuva tahkosi nimittäin ensimmäisenä iltanaan ennätykselliset lipputulot.

Ensimmäisen päivän lopulliset tulokset selviävät vasta myöhemmin tänään, mutta elokuvaa esitettiin innokkaimmille faneille jo torstain ja perjantain välisenä yönä heti vuorokauden vaihduttua. Yksistään nämä yönäytökset kilisyttivät kassaa Yhdysvalloissa 26,27 miljoonan dollarin edestä. Samalla Twilight teki tällaisten yöllisten ennakkonäytösten kaikkien aikojen ennätyksen, sillä taakse jäivät myös Harry Potter -leffat. Vampyyrielokuvan odotetaan tuottavan ensimmäisenä viikonloppunaan 100 miljoonaa.

Elokuvan pääosissa nähtävät Robert Pattinson ja Kristen Stewart ovat olleet viime päivinä ahkerasti otsikoissa seurustelunsa merkeissä. He ottivat eilen osaa myös ensi-iltahumuun, mutta saapuivat punaiselle matolle eri aikaan. Taustavoimat ovat vahvistaneet seurustelun, mutta julkkispari ei halua sitä kommentoida. Viihdelehti Stara tapasi Kristen Stewartin äskettäin New Yorkissa. Haastattelu julkaistaan lähipäivinä kokonaisuudessaan myös verkossa.