BB-Aso yritti hieroa sopua Big Brotherin kanssa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen tuplahäitä, ja juhlien jälkeen asukkaat saivat jatkaa kemuja jälleen keskenään ja omassa rauhassaan. Aika ajoin Isoveli kuitenkin häiritsi asukkaita ja BB-Aso ja BB-Toni ajautuivat jopa hieman tukkanuottasille tuotannon kanssa. Hyvässä hengessä toki.

Parivaljakko yritti illan mittaan päästä Isovelin lukuisia kameroita karkuun, mutta huonolla menestyksellä. Kameroita on talossa joka paikassa, eivätkä miehet päässeet piiloutumaan minnekään. Pian molemmat suuntasivat väsyneinä makuuhuoneeseen, mutta päiväunikiellon takia silmien piti pysyä auki. Pienikin hairahdus olisi paljastunut heti kameroille.

Pojat seurasivat tarkkaan heitä kuvaavia kameroita ja päättelivät niiden muistuttavan anakondia. Yksi kameroista oli heidän mukaansa tyttö ja loput poikia. Lopulta Toni ja Aso eivät enää jaksaneet yrittää jekuttaa Big Brotheria, joten Aso päätti hieroa sopua. Hän tiedusteli haluaisiko tuotanto lähteä heidän kanssaan ryyppäämään. Vastauksen hän toivoi saavansa kameraa ”nyökyttelemällä”.

– Haluutko sä tulla mun kaa ryyppäämään? Aso huusi kameralle.

Pian äänentoistosta kuului kuulutus, jossa kiellettiin häiritsemästä kameroita. Lopulta Aso heilutteli klassisen antautumisen merkiksi kameroille valkoisena lippunaan käsiinsä sattuneita oikean värisiä alushousuja.

– Mie en jaksa tapella teidän kanssa. Mie heilutan tätä valkoista bokseria. Ollaan kavereita kaikki! Aso aneli.