Miley Cyrus voitti miljardien oikeusjutun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinipoppari ja -näyttelijä Miley Cyrus on voittanut oikeudessa häntä vastaan nostetun uskomattoman kanteen, jossa häneltä vaadittiin rasismiin vedoten käsittämätöntä neljän miljardin dollarin korvaussummaa.

Kyse oli verkkoon tämän vuoden helmikuussa vuotaneesta valokuvasta, jossa Miley nähtiin kotibileissä ystäviensä kanssa. Yksi ystävistä oli aasialainen, ja Cyrus veti kuvassa silmänurkkiaan taaksepäin, jolloin hän näytti ”vinosilmältä”. Tai ainakin kanteessa näin väitettiin.

Los Angelesin aasialaisia mielestään asiassa edustanut Lucie Kim päätyi vaatimaan kuvasta ennätysmäistä 4.000.000.000 dollarin korvausta. Hän totesi Miley pilkanneen aasialaisia ja väitti ahdistuneensa kuvan nähtyään. Viime kesänä tuomari totesi Mileyn käytöksen olleen lapsellista, mutta epäili että Cyrus olisi ”liikeyritys”, jolloin hän ei saisi käyttäytyä huonosti. Perjantaina tuomari kumosikin viimein koko jutun ja Kim hävisi asian.