Yläosaton Rihanna poseerasi tuhmana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Rated R -albuminsa huomenna maanantaina ympäri maailmaa julkaiseva Rihanna kävi torstaina heittämässä keikan Suomen Turussa rakennetulla Oasis of the Seas -jättiristeilijällä. Nyt supertähti poseeraa yllättävän provokatiivisissa valokuvissa.

Helmikuussa silloisen poikaystävänsä pahoinpitelemäksi joutunut Rihanna on yllättänyt monet poseeraamalla sarvipäisenä, yläosattomissa ja korsettiasuisena kuvassa, jossa hän osoittaa sormillaan kohti kameraa kuin hänellä olisi kädessään käsiase. Samalla kuvassa näkyy hyvin myös hänen kainalonsa alla sijaitseva käsiase-tatuointi. Katso kuvat tästä.

Väkivallan vastustajana viime viikoina profiiliaan nostaneen laulajan poseeraus on aiheuttanut paljon kritiikkiä ja monien mielestä tuore kuva osoittaa miljoonien nuorten roolimallilta huonoa makua. Haastattelussa laulaja korostaa ettei halua saada leimaa kotiväkivallan uhrina. Toisessa kuvassa Rihanna nähdään kuitenkin poseeraamassa hieman tutummalla teemalla peittäen rintansa käsillään.