Twilight-tähti paljasti: ”Melkein tapoin itseni Italiassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina ensi-iltansa saanut Twilight – Uusikuu nousi Suomessakin suoraan leffalistan kärkeen. Viihdelehti Stara tapasi elokuvan naispääosaa esittävän Kristen Stewartin New Yorkissa ennen elokuvan ensi-iltaa.

Kristen kertoi kokemuksistaan elokuvan kuvauksissa ja paljasti joutuneensa myös keskimääräistä vaarallisempaan tilanteeseen, kun Uusikuu-elokuvaa kuvattiin Italiassa.

– Mennessäni Italiassa takaisin töihin, melkein kirjaimellisesti tapoin itseni. Nyrjäytin nilkkani kuvausten alkupuolella ja sitten jouduin juoksemaan neljä päivää. Olin täysin kunnossa, kunnes tulin kuvausten päätyttyä kotiin Toscanassa sijaitsevaan upeaan huvilaan ja menin makuulle riippumatolle enkä enää päässyt siitä ylös, Kristen kertoi Staralle.

– Minulle käy aina töissä niin, etten tunne mitään. En käy vessassa enkä tunne yhtään kipua. Kirjaimellisesti en ajattele mitään ja sitten trailerissani kaadun enkä enää pääse ylös.

Lue koko haastattelu tästä.