Penelope Cruzin rinnat paisuivat yllättäen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu latinotähti Penelope Cruz on ehkä tunnettu seksikkyydestään, mutta ei suurista rinnoistaan. Pedro Almodovarin uudessa Särkyneet-elokuvassa alastomanakin nähtävä kaunotar kuvattiin viikonloppuna Los Angelesissa.

Penelopen rintavarustus näytti tuoreissa kuvissa selvästi suuremmalta kuin aiemmin, mutta hänen ei uskota käyneen plastiikkakirurgin operoitavana, vaan muutoksen on aiheuttanut mahdollisesti paidan alta löytyvä varustus. Joka tapauksessa lopputulos on huomioitu laajasti amerikkalaisissa viihdelehdissä. Katso kuvat tästä.

35-vuotias Penelope Cruz on ollut viime aikoina sitkeiden kihlaushuhujen kohteena, sillä hänen ja Oscar-voittaja Javier Bardemin epäillään kihlautuneen huhtikuussa. Yksityisyyttään visusti varjeleva tähtipari ei ole julkisesti vahvistanut edes seurusteluaan, mutta äskettäin heidän kerrottiin suunnittelevan jo häitä, joiden on tarkoitus rauhoitella samalla katolisen Cruzin vanhempia.

Ensimmäisen kerran julkkisparin suhteesta huhuttiin jo 17 vuotta sitten, kun molemmat tähdittivät Jamon Jamon -elokuvaa. Tuolloin heidän kerrottiin harjoitelleen elokuvan seksikohtauksia myös tosielämässä.