Teinitähti voitti Michael Jacksonin – ei päässyt paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu teinitähti Taylor Swift ja viime kesänä edesmennyt poptähti Michael Jackson olivat kaksi menestyneintä tähteä eilen illalla järjestetyssä American Music Awards -palkintogaalassa.

Aiemmin tässä kuussa palkintopöydän myös Country Music Association Awards -palkintogaalassa putsannut 19-vuotias teinitähti oli viikonloppuna Lontoossa, eikä hän ehtinyt lentää Los Angelesiin vastaanottamaan palkintovyöryään, joka sisälsi myös Vuoden parhaan artisti pystin. Hän kiitti kuitenkin palkinnoistaan videon välityksellä ja muisti kunnioittaa samalla myös illan toista suurta voittajaa, Michael Jacksonia.

– Jo se että minut mainitaan samassa kategoriassa Michael Jacksonin kanssa… Se on uskomaton kunnia, liikuttunut Taylor Swift sai sanotuksi.

Yhteensä Taylor palkittiin viidessä eri kategoriassa, kun Jackson vei voiton neljässä. Näin ollen nuori teinilaulaja oli tällä kertaa menestyneempi kuin yksi maailmanhistorian suurimmista poptähdistä. Jackson on tosin voittanut koko urallaan 23 AMA-palkintoa.