Kelly Osbourne pyllähti peffalleen ja Ozzy hurrasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen tytär Kelly Osbourne on ollut viime aikoina julkisuudessa laulu-uransa lisäksi myös muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun Yhdysvaltojen version merkeissä. Huimasi laihtuneen neitokaisen esitys ei kuitenkaan mennyt toissapäivänä aivan putkeen.

Parinsa Louis van Amstelin kanssa I Will Survive -discoklassikkoa tanssinut Kelly nimittäin pyllähti takamukselleen kesken esityksen, mutta tanssipartneri pelasti tilanteen nopeasti. Amstelin ympärillä pyörinyt Kelly Osbourne ei onnistunutkaan laskeutumaan tyylikkäästi, vaan putosi rähmälleen miehen jalkojen väliin.

Kömmähdyksen jälkeen Kelly alkoi nauraa hysteerisesti, eikä naurusta tuntunut tulevan lainkaan loppua. Kyse oli kaiken lisäksi yhdestä ohjelman finaalijaksosta. Ohjelman jälkeen Kelly kertoi koko jutun olleen hulvattoman hauskaa, eikä hän ollut pahoillaan mokasta. Katsomossa suoritukselle hurrasivat myös Kellyn vanhemmat, Sharon ja Ozzy Osbourne. Katso video tästä tai artikkelin alta.