Kristen Stewart Staralle: ”Muoti on vain sellainen outo asia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffalistojen kärjessä parhaillaan olevan Twilight – Uusikuu -elokuvan päätähti Kristen Stewart on tällä hetkellä hyvin kiireinen elokuvansa markkinoinnin merkeissä. Myös viihdelehti Stara tapasi hänet taannoin New Yorkissa.

Kristen kertoi haastattelussa muiden muassa suhteestaan Bella-hahmoonsa, joka on neitokaisen itsensä mukaan pukeutumistyyliltään varsin samanlainen kuin siviili-Kristen. Molemmat ovat käytännöllisiä pukeutujia.

– Ehdottomasti. En ajattele paljon vaatteitani, mutta niistä kyllä kysellään minulta paljon. Bella on käytännöllinen pukeutuja, josta minä pidän. Tyyli on helppo ja mukava, ja se todellakin kuvastaa hänen persoonallisuuttaan täysin, Kristen kertoi Staralle.

– Hän ei ole pramea, naisellinen kyllä, mutta ei yli. Nätti ja tarkoituksella epämääräinen. Hän ei halua tulla huomatuksi, Kristen kuvailee roolihahmoaan.

Pukeutumiseen käytännöllisesti suhtautuva Kristen ei ole innostunut muodista.

– En, muoti on vain sellainen hyvin outo ja tärkeä asia, jota en ajattele.

Lue koko haastattelu tästä.