Ex-lapsitähti upeana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille lähinnä Melrose Place -suosikisarjasta tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Alyssa Milano on tähdittänyt myös Siskoni on noita -sarjaa. Lapsitähtenä aikoinaan tunnetuksi Yhdysvalloissa tullut tähti aloitti uransa jo seitsemänvuotiaana Broadwayllä.

Näyttelijäuransa lisäksi myös laulajana levyttänyt Alyssa Milano on viettänyt viime aikoina ammatillisesti hieman hiljaiseloa, mutta ensi vuonna hänet nähdään jälleen myös valkokankaalla. Nyt ex-lapsitähti on bongattu viettämässä vapaapäiväänsä rannalla värikkäissä bikineissä. Katso kuvat tästä. Galleriassa on mukana myös hieman vanhempia otoksia.

Aiemmin tänä syksynä 36-vuotias Alyssa Milano oli mukana Maxim-lehden listalla, jossa rankattiin järjestykseen maailman seksikkämmät entiset lapsitähdet. Kaunottaren sijoitus oli kuudes, kun ykkösenä komeili suomalaisille varsin tuntematon Jami Gertz.