Kate Hudsonin liikaa paljastanut ”iltapuku” järkytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalaisnäyttelijä Kate Hudson yllätti aiemmin tässä kuussa kehumalla estottomasti Botoxia ja paljastamalla aikovansa käyttää sitä itsekin jatkossa. Kuin sanojaan vahvistaakseen Hudson poseerasi pian myös näyttävissä kuvissa Elle-lehdessä.

Tämän jälkeen Hudsonin veikattiin jo tehneen paluun Hollywoodin kuumimpien naistähtien kärkikaartiin, mutta toisin kuitenkin kävi. Viihdebisneksen julkkisjuhlissa nähdään harvoin yli- tai alipukeutumisia, ellei mukaan sitten lasketa tarkoituksellisia räväytyksiä. Kate Hudson on nyt kuitenkin esiintynyt pahasti alipukeutuneena ja tyylittömänä. Hän esiintyi hutsahtavassa asussa tilaisuudessa, jossa muut tähdet olivat näyttävissä iltapuvuissa.

Kontrasti tuli hyvin esiin, kun Kate nousi AMA, eli American Music Awards, -tapahtumassa lavalle yhdessä Nicole Kidmanin kanssa. Tähden muutenkin niukka asu oli koko ajan vähällä paljastaa hänen rintansa. Katso kuva tästä ja lisää kuvia tästä.