Käytöstavat hukassa – Katie Holmes törttöili leffateatterissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta televisiosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut ja sittemmin monissa elokuvissa näytelleen tähden luulisi osaavan käyttäytyä elokuvateatterissa, mutta ilmeisesti poikkeus tekee säännön. Hollywood-tähti Katie Holmes ei nimittäin tuoreimpien väitteiden mukaan osaa olla hiljaa leffanäytöksessä.

Silminnäkijät kertoivat Fox 411 -kanavalle, että Katie Holmes suuntasi lauantaina New Yorkissa elokuviin ystäviensä kanssa, kun seurue päätti katsastaa Twilight – Uusikuu -elokuvan. Vierailu ei ollut kuitenkaan yhtä nautinnollinen kanssakatsojille, sillä Katien ja muun seurueen kerrotaan keskustelleen koko elokuvan ajan.

– Katie puhui koko elokuvan ajan. Se oli uskomatonta, he puhuivat keskeytyksettä elokuvasta ja kaikesta muusta. Jotkut ihmiset halusivat sanoa heille että olisivat hiljaa, mutta he pysyivät hiljaa huomattuaan kuka hän oli. Kukaan ei halunnut hyssytellä Katieta, silminnäkijä kertoi.