Nicole Kidmanin huulet kaukana luonnollisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu australialainen näyttelijätär Nicole Kidman on jälleen näyttäytynyt julkisuudessa, kun hän oli mukana AMA, eli American Music Awards, -palkintogaalassa. Kate Hudsonin kanssa lavalle noussut tähti välttyi ylimääräiseltä huomiolta, kun Hudsonin hutsahtava asu vei kaiken huomion.

Nyt Kidmanin valokuvia on kuitenkin ehditty tutkailla tarkemmin ja niissä erityishuomio on kiinnittynyt hänen huuliinsa. Miehensä Keith Urbanin kanssa julkkisjuhliin osallistuneen kaunottaren huulet ovat nimittäin niin käsitellyt, että niistä on luonnollisuus todella kaukana. Katso kuva tästä.

Eräs amerikkalainen viihdesivusto ilmoitti ehdottavansa Nicolea hänen huuliensa perusteella seuraavan Batman-elokuvan Jokerin rooliin. Brittiläisen GQ-lehden kannessa parhaillaan tuimana alusvaatteisillaan poseeraava Kidman oli edellisen kerran otsikoissa viime viikolla, kun hänen rintansa olivat pursuta ulos liian pienestä iltapuvusta.

42-vuotias Nicole Kidman on esitellyt kuluvana vuonna upeaa vartaloaan useampaankin otteeseen. Hän synnytti ensimmäisen biologisen lapsensa Sunday Rosen vajaa puolitoista vuotta sitten ja pääsi raskauden jälkeen nopeasti takaisin huippukuntoon.