Katie Price paljasti miksi jätti realityohjelman kesken

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja povipommi Jordan, eli Katie Price, yritti palauttaa romahtanutta suosiotaan osallistumalla jo toistamiseen Australian viidakoissa kuvattavaan julkkisten selviytymiskisaan. Hän kuitenkin jätti pari päivää sitten realitykilpailun kesken, koska yleisö äänesti hänet kerta toisensa jälkeen suorittamaan rankkoja tehtäviä.

– En kadu sitä yhtään. Olen todella iloinen, että tein niin, Jordan kertoi ohjelman haastattelussa.

Avioeronsa johdosta muiden muassa vuoden huonoimmaksi julkkisäidiksi Britanniassa äänestetty neitokainen päätti lopulta iskeä hanskat tiskiin ja jättää kilpailu kesken. Sitä ennen Katie Price teki ennätyksen joutumalla suorittamaan tehtäviä seitsemänä päivänä peräkkäin yleisöäänestyksen perusteella.

– Puoliksi odotinkin sitä. Tiesin, että joudun tekemään niitä jonkin verran, mutta en odottanut että se olisi jokapäiväistä. En ole enää niin vahva kuin olin muutama vuosi sitten. En olisi halunnut tehdä niitä, mutta tein kuitenkin koska en halunnut pettää joukkuettani. Olen vain ihminen, enkä voi ottaa vastaan kovin paljon kidutusta.

Povipommi on teoillaan ja lausunnoillaan saanut itsensä rajuun epäsuosioon kotimaassaan. Hänellä ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan ollut aavistustakaan miksi juuri hänet äänestettiin rankkoihin tehtäviin.

– Minulla ei ole aavistustakaan. Ehkä jotkut ihmiset halusivat nähdä minun kärsivän tai vain nähdä minut. Isäni ja äitinä sanoivat, että ihmiset eivät äänestäneet minua koska he vihaavat minua. Saan kuitenkin negatiivista palautetta mediassa, Katie kertoi.

Samassa haastattelussa Katie Price paljasti jättäneensä miesystävänsä Alex Reidin. Katso video tästä tai artikkelin alta.