Shakira esitteli takapuoltaan kuvaajille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selvästi aikaisempaa popimmaksi musiikkityylinsä uudella albumillaan muuttanut latinotähti Shakira osallistui monien muiden supertähtien tavoin AMA American Music Awards -palkintogaalaan. Laulajatähti osasi jälleen yllättää, sillä hän oli pukeutunut tällä kertaa varsin näyttävään pikkumustaan.

Supertähdellä oli nimittäin yllään tiukka musta asu, jonka pinnalle oli kiinnitetty suuri määrä mustia muovinpaloja. Punaisella matolla poseeranneelta laulajatähdeltä ei tarvinnut pyytää erikseen eri poseerausasentoja, ja viihdelehtiin päätyneiden kuvien perusteella hän halusi esitellä erityisesti kuuluisaa takamustaan kuvaajille. Katso kuvat tästä.

Ruumiinosien tyrkyttäminen ei ole seksikkäälle Shakiralle uutta, sillä parhaillaan hän koristaa myös arvostetun Rolling Stone -musiikkilehden kansikuvaa. Kuvassa hän poseeraa mustassa nahkatakissa, jonka alle hän ei ollut pukenut mitään.