Avatar-elokuvan Zoe Saldana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi vuoden odotetuimmista ensi-illoista on ehdottomasti James Cameronin massiivinen jättielokuva Avatar, joka saa ensi-iltansa maailmalla 18. joulukuuta. Yksi elokuvan tähdistä on Zoe Saldana, joka on ensi-illan lähestyessä noussut myös otsikoihin.

Hollywoodin nousevien tähtien joukkoon tällä hetkellä lukeutuva tumma kaunotar on nyt poseerannut myös näyttävissä bikini- ja uimapukukuvissa. Katso kuvat tästä.

31-vuotias amerikkalaissyntyinen Zoe Saldana on näyttelijäurallaan tähdittänyt muiden muassa elokuvia Terminaali, Pirates Of The Caribbean ja Star Trek. Hänen ensimmäinen näkyvämpi roolinsa oli 90-luvun lopussa Kova laki -televisiosarjassa. Neitokaisen vähemmän mairitteleviin projekteihinsa lukeutuu esimerkiksi Britney Spearsin kanssa tehty Crossroads. Zoe Saldana on ollut rooleistaan jo lukuisia kertoja ehdolla useissa palkintogaaloissa.