Kristen Stewart ei lukenut Twilight-kirjoja ennen roolitarjousta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti teinityttöjen suosioon nousseiden Twilight-elokuvien päätähti Kristen Stewart paljasti viihdelehti Staran haastattelussa, että hän ei ollut lukenut sarjaan kuuluvia menestyskirjoja ennen kuin hän sai roolin kyseisten kirjojen elokuvaversioissa.

– Olen äärimmäinen fani nyt. Mutta en ollut lukenut kirjoja ennen kuin sain roolin. Minulla oli siten erilainen näkökulma. En ajatellut, että se tulisi olemaan yksi monimutkaisimmista rooleista, joita minulla on ollut, Kristen kertoi Staralle.

– Sellainen se kuitenkin oli. Kaikilla oli sama päämäärä. Keskustelut elokuvan ympäriltä eivät koskaan loppuneet, sillä olimme kuvauksissa hyvin eristäytyneitä. Oli vaikea päästä pakoon Twilightia.

Lue koko haastattelu tästä.