Britney Spearsin keikkabussi onnettomuudessa – yksi sairaalaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poppari Britney Spearsin keikkavälineitä kuljettanut bussi on joutunut kovan myrskyn kouriin Australiassa. Raju tuuli kaatoi tienpäällä olleen bussin kumoon New South Walesin osavaltiossa sijaitsevassa Parkesin kaupungissa.

Paikallisen poliisin mukaan onnettomuus tapahtui päivällä puoli viideltä paikallista aikaa. Tuulen voimasta keikkabussi suistui tieltä ja kierähti ympäri. Bussin kuljettaja joutui sairaalahoitoon, mutta Britneyn keikkavälineet säilyivät kuin ihmeen kaupalla ehjinä, TMZ uutisoi.

Australiassa kiertuettaan jatkava poppari on joutunut Australian mantereella muutoinkin vastatuulen. Varsinkin popparin taustanauhan käyttö keikoilla livelaulamisen sijaan on herättänyt Australiassa jopa ministeritasolla närää. Kuukauden kestävän Australian kiertueen ensimmäiseltä keikalta osa yleisöstä jopa poistui kesken keikan petyttyään tähden esitykseen.