Twilight-päätähti: ”Minun ei tarvinnut olla kuukausia masentunut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosiosta teinityttöjen keskuudessa nauttivien Twilight-elokuvien päätähti Kristen Stewart nähdään parhaillaan valkokankaalla ympäri maailmaa leffasarjan toisen osan tähtenä. Viihdelehti Stara tapasi Stewartin äskettäin New Yorkissa.

Twilight-saagan elokuvilla on kullakin eri ohjaaja, mikä näkyy väistämättä myös valkokankaalla. Myös Kristenin mielestä uuden Uusikuu-elokuvan kuvausten tunnelma oli erilainen verrattuna ensimmäiseen osaan.

– Kyllä, ehdottomasti. Emme kuvanneet elokuvaa järjestyksessä, ja suuri osa elokuvasta keskittyy minuun ja siihen että olen Jacobin kanssa, mikä on erilainen kokemus hahmolleni. Hahmoni on valoisa ja huoleton hänen seurassaan. Mutta heti, kun hän poistuu huoneesta, kaikki mitä hahmoni ei halua ajatella, palaa mieleen. Kun hän tulee takaisin, kaikki tuo katoaa, Kristen Stewart kertoo Staralle.

– Meidän täytyi kuvata elokuva kohtaus kohtaukselta. Minun ei siis tarvinnut olla kuukausia masentunut, vaan kohtaukset vaihtelivat. Hahmoni teki elokuvassa paljon, joten se oli totuudenmukaista tarinan kannalta. Se myös vapautti paineita, koska minun ei tarvinnut tehdä kaikkia masennus-kohtauksia putkeen.

Lue koko haastattelu tästä.