Vanha suola janotti – DiCaprio ja huippumalli jälleen yhdesssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-komistus Leonardo DiCaprio ja israelilaissyntyinen huippumalli Bar Refaeli seurustelivat taannoin pitkään, mutta suhde päättyi lopulta eroon viime toukokuussa. Bar löysi rinnalleen nopeasti uuden miehen, mutta nyt tilanne on ilmeisesti muuttunut jälleen.

Tuoreimpien tietojen mukaan Leonardo ja Bar olisivat nimittäin palanneet yhteen. Parin kerrotaan olevan parhaillaan yhteisellä lemmenlomalla Baker’s Bay -nimisessä luksuskohteessa Bahamalla. Viime viikonloppuna he oleilivat keskenään yksityisessä villassaan.

– He viettivät aikaansa vuokraamassaan villassa. He olivat toisiinsa liimattuina koko viikonlopun, saarelta kerrottiin New York Post -lehdelle.

Aiemmin pariskunnan eron syyksi on epäilty Leonardon halua viedä suhde astetta vakavammaksi ja perustaa perhe. Eron jälkeen myös DiCaprion kainalossa on nähty monta eri kaunotarta, kuten Pussycat Dolls -tähti Ashley Roberts, näyttelijä Cameron Diaz ja venäläinen bikinimalli Anne Vyalitsyna. Barin seurassa ovat viihtyneet erityisesti pelimoguli Teddy Sagi ja brasilialainen naistenmies Ricardo Mansur.