Vuosikymmenen parhaat hitit listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikymmenen lähestyessä hiljalleen loppuaan on nyt rankattu järjestykseen myös vuosikymmenen parhaat hitit. Listauksen ykkösenä komeilee todellinen yllätys, sillä voiton vei Beyonce Knowlesin Crazy In Love -kappale.

Kuten arvata saattaa, kyseessä oli listasijoitusten rankkaamisen sijaan NME-lehden järjestämästä yleisöäänestyksestä, sillä Beyoncen vuonna 2003 julkaisema hitti ei nousisi listamenestyksellä mitattuna lähellekään ykköspallia, vaikka se komeili aikanaan sekä Britannian että Yhdysvaltojen listaykkösenä. Kappaleella oli kuitenkin olennainen merkitys Beyoncen uralle.

Myös muut listan kärkipään nimet olisivat listamenestyksellä mitattuna olleet kaukana kärjestä. Toiseksi sijoittui nimittäin MGMT-yhtyeen Time To Pretend ja kolmanneksi The Strokesin Hard To Explain. Viiden joukkoon mahtuivat myös MIA:n Paper Planes ja Outkastin Hey Ya! Rihannan Umbrella-jättihitti löytyi vasta sijalta 16.