Shakira keimaili hypnoottisessa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinokaunotar Shakira poseeraa nykyisin lähes päivittäin julkkisjuhlissa aiemmin tänä syksynä julkaistun She Wolf -albuminsa merkeissä. Neitokaisen uusi seksikkäämpi tyyli näkyy myös punaisilla matoilla, kun laulaja joutuu keksimään uusia asuja lukemattomiin julkkisbileisiin.

Tällä kertaa Shakira on näyttäytynyt 2009 Bambi Awards -tapahtumassa Saksassa. Hänellä oli yllään hypnoottisella kuvioinnilla varustettu mekko, jonka värit loistivat vaaleanvihreänä sekä harmaan eri sävyissä. Katso kuvat tästä.

Shakira koristaa parhaillaan arvostetun Rolling Stone -musiikkilehden kansikuvaa. Kuvassa hän poseeraa mustassa nahkatakissa, jonka alle hän ei ollut pukenut mitään. Taannoin hänet nähtiin myös i-D -lehdessä seksikkäissä alusasuissa.