Rihanna GnR-tähden vierailusta: ”Melkein pyörryin! Rakastan Slashia!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Rihanna julkaisi viime viikolla uuden Rated R -nimisen albuminsa. Kovasti odotetulla levyllä kuullaan myös nimekkäitä vierailijoita, joista ehkä mielenkiintoisin on Guns’n’Roses -yhtyeestä aikanaan tunnetuksi tullut kitaristi Slash.

Viihdelehti Stara tapasi Rihannan äskettäin New Yorkissa. Hän hehkutti haastattelussa vierailijoistaan erityisesti Slashia. Rihanna kertoi myös miten virtuoosi päätyi mukaan levylle.

– Hän on rokkitähti! Kappaleen nimi on Rock Star 101, eikä olisi oikein jos Slash ei olisi siinä mukana. Olen aina halunnut tehdä musiikkia Slashin kanssa. Olemme monta kertaa yrittäneet työskennellä yhdessä ja nyt vihdoin se onnistui. LA Reid soitti hänelle yhtenä aamuna kello yhdeksän – se oli itseasiassa se aamu, jolloin lähetimme albumin masteroitavaksi, joten yhteistyön oli tapahduttava silloin tai ei koskaan!

– Hän siis soitti Slashille ja sanoi: “Sinun täytyy tehdä tämä!”. Slash vain nousi sängystä ja meni suoraan studiolle ja teki sen. Kuuntelin sen ja rakastin sitä. Itseasiassa koko juttu tuli minulle yllätyksenä. LA Reid kertoi minulle tuosta vasta, kun olimme tuon saman päivän iltana syömässä. Hän oli vain että “arvaa mitä?”. En ollut uskoa sitä. Melkein pyörryin! Rakastan Slashia, Rihanna hehkuttaa.

Lue Rihannan koko haastattelu tästä.