Tämän takia Rihanna peittää silmänsä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla uuden Rated R -albuminsa julkaissut supertähti Rihanna on nähty useissa promokuvissaan ja muiden muassa sinkkujensa ja albuminsa kannessa toinen silmä peitettynä. Mediassa tämän syitä on pohdittu jo jonkin aikaa.

Viihdelehti Stara tapasi Rihannan New Yorkissa hieman ennen uuden albumin julkaisemista. Supertähti paljasti haastattelussa myös miksi hän peittää toisen silmänsä kuvissa. Samalla hän vahvisti, ettei se ainakaan liity mihinkään terveydelliseen seikkaan.

– Se luo vain salaperäisyyttä. Silmät kertovat tarinaa, ja jos näyttää ne molemmat, niin on täysin haavoittuvainen. Voin olla toisinaan haavoittuvainen, mutta toisinaan taas olen hyvin varuillani, ja sitä tuo kansikuva edustaa, Rihanna kertoi Staralle.

Laulajan tyyli on muutenkin vaihdellyt viime aikoina useampaan otteeseen. Taannoin hän yllätti vaalentamalla hiuksensa.

– Halusin tehdä jotain vaaleampaa hiuksieni ja vaatteideni kanssa. Ajattelin siis käyttää enemmän mykkiä värejä, kuten harmaata ja ihonväriä sekä kerman ja valkoisen sävyjä. Edelleen tietysti myös mustaa, mutta ei niin paljoa kuin ennen. Hiukseni ilmiselvästi siis vaalensin ja tein niistä blondit. Olen kuullut, että blondeilla on hauskempaa! Saa nähdä!

Lue Rihannan koko haastattelu tästä.