Colin Farrellin povekas tyttöystävä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu irlantilaisnäyttelijä Colin Farrell on seurustellut jo jonkin aikaa näyttävän Alicja Bachledan kanssa. Pariskunta sai lapsen lokakuussa, mutta Alicja pudotti raskauskilot salamannopeasti. Hänet kuvattiin nimittäin viime viikonloppuna bikineissä rannalla.

Alle kaksi kuukautta synnytyksen jälkeen Alicja Bachleda oli jo mallinmitoissa, kun hän vietti aurinkoista vapaapäivää rantatunnelmissa. Tumma kaunotar oli sonnustautunut mustaan alaosaan ja hopeanväriseen yläosaan. Katso kuvat tästä.

26-vuotias meksikolaissyntyinen Alicja Bachleda vietti lapsuutensa Puolassa, mutta muutti myöhemmin opiskelemaan Yhdysvaltoihin. Nykyisin Colin Farrellin kanssa seurusteleva Bachleda synnytti pariskunnalle esikoisen 7. lokakuuta 2009. Pojan nimeksi annettiin Henry Tadeusz Farrell.