Google: Pikku kakkonen on ykkönen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin hakukone Google on jälleen julkistanut maailmanlaajuiset tilastonsa suosituimmista hakutermeistä. Suomen julkkislistan ykkösenä oli kuluneena vuonna poptähti Anna Abreu. Samalla julkaistiin myös lista haetuimmista televisio-ohjelmista.

Suomalaiset hakivat tänä vuonna Googlesta eniten Pikku kakkonen -lastenohjelmaan liittyvää materiaalia. Toiseksi eniten tehtiin Salatut elämät -ohjelmaan liittyviä hakuja, ja kolmanneksi eniten kiinnosti Big Brother -ohjelma.

Viiden haetuimman televisio-ohjelman joukkoon mahtuivat myös Pasila ja Madventures. Kymmenen kärkipäässä olivat mukana myös Duudsonit, South Park, ”Serranon perhe”, Tanssii tähtien kanssa ja Kuorosota. Näistä Kuorosota oli mukana myös nopeimmin nousseiden hakutermien listalla.