Hätääntyneen Tiger Woodsin vastaajaviesti: Vaimoni on jäljillämme!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin golf-ammattilainen Tiger Woods on parhaillaan uransa suurimman skandaalin keskipisteessä. Tapaus sai alkunsa, kun vaimo pahoinpiteli hänet pettämishuhujen takia ja tapaus yritettiin ensin naamioida auto-onnettomuudeksi.

Huijaus kuitenkin paljastui pian ja nyt skandaali on kasvanut päivä päivältä, kun Woodsin taustalta on löytynyt useampiakin rakastajattaria ja heiltä myös todistusaineistoa epäillyistä suhteista. Tänään Us Weekly sai käsiinsä ja julkaissut Jaimee Grubbsin puhelinvastaajaan jätetyn viestin, jossa Tiger Woods kertoo hätääntyneenä vaimonsa olevan suhteen jäljillä. Kuuntele viesti tästä!

Tiger Woods pyytää Grubbsille jättämässään viestissä naista ryhtymään toimenpiteisiin, koska hänen vaimonsa oli käynyt läpi golffarin kännykän ja oli mahdollisesti aikeissa soittaa rakastajattarelle. Aiemmin Jaimee Grubbs oli paljastanut työtovereilleen olevansa suhteessa Woodsin kanssa. Hän oli myös soittanut työtovereilleen golf-tähden jättämiä vastaajaviestejä.