Tennishottiksen uima-asu petti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien tenniskaunottarien listojen kärkipäähän jo vuosien ajan kuulunut Serena Williams oli viikonloppuna viettämässä vapaapäiväänsä Barbadoksen maisemissa. Tennisturnauksen merkeissä Karibialla oleva neitokainen viihtyi erityisen hyvin vesileikeissä, mutta asuvalinta ei ollut kovin onnistunut.

Serena Williams ikuistettiin nimittäin touhuilemassa vedessä toinen rinta kokonaan paljaana. Julkkisurheilijan uima-asun yläosa antoi nimittäin vesileikkien tiimellyksessä periksi ja valahti alas paljastaen rintavarustuksen. Katso kuvat tästä.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka amerikkalaisjulkaisu listasi maailman kolmekymmentä seksikkäintä tennistähteä. Yllättäen Serena Williams oli tällä kertaa vasta 12. sijalla, kun voiton vei Maria Kirilenko. Toiseksi sijoittui Victoria Azarenka ja kolmanneksi Maria Sharapova.