Aleksi Valavuori seurustelee ”Janina Frostellin kaksoisolennon” kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pelkokerroin-ohjelman suomalaista versiota juontava televisiopersoona Aleksi Valavuorelle kuuluu tällä hetkellä hyvää. Työkuviot muiden muassa pokerin ja Suomen jääkiekkomaajoukkueen kanssa luistavat.

Myös yksityiselämän puolella Aleksi on jo jonkin aikaa ollut onnellisesti varattu mies. Aleksin tyttöystävä on Janina F Uimapukumalli 2010 -kilpailusta tuttu oikeustieteen opiskelija Susanna Ilo, joka on mediassa nimetty leikillisesti Janina Frostellin kaksoisolennoksi.

– En halua sen enempää suhdettani julkisesti ruotia. Sen voin sanoa, että yhdessä ollaan ja kaverini sanovat, että hymyilen nykyään koko ajan, Aleksi Valavuori vahvisti seurustelunsa viihdelehti Staralle.

Valavuori pelaa parhaillaan kansainvälisen peliyhtiön turnauksessa Varsovassa. Hän osallistui turnaukseen ensi kerran jo vuosi sitten, mutta silloista matkaa hän ei muistele mielellään.

– Putosin pöydästä ensimmäisen päivän jälkeen, ja lähdin seuraavana aamuna suoraan kotiin. Mieliala ei ollut kovin korkealla. Tänä vuonna en aio poistua paikalta yhtä nopeasti. Ainakin tähän asti näyttää, että onnetar olisi puolella myös pelipöydässä, Valavuori toivoo.