Poppari Peter Andre sai tarpeekseen povipommista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harvinaisen likaisen avioeron tänä vuonna läpikäynyt poptähti Peter Andre on saanut kokea todella rajuja kommentteja ja tekoja ex-vaimoltaan, povipommi Jordanilta, eli Katie Pricelta. Viime viikolla Katien kerrottiin soittaneen Adrelle ja pyytäneen häntä yrittämään suhdetta uudelleen.

Eron jälkeen ex-miestään kohtaan kaikin tavoin hävyttömästi käyttäytyneen glamour-malli on polttanut kuitenkin sillat takanaan, eikä Peter Andre halua enää koskaan häntä takaisin. Peter kokee jo pelkät huhut perheen yhteisestä joulusta törkeiksi.

– Ei ole mitään mahdollisuutta, että Peter palaisi enää koskaan yhteen Pricen kanssa. Hän on shokissa jo tällaisista huhuista. Jos ihmiset tietäisivät koko tarinan ja mitä kulissien takana on tapahtunut viimeisen vuoden aikana, he ymmärtäisivät miksi on törkeää edes vihjata yhteen palaamisesta, lähipiiristä kerrottiin Daily Star -lehdelle.