Provinssirock yllätti massiivisella bändikiinnityksellään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen industrial metal -yhtye Rammstein saapuu ensi kesänä Seinäjoen Provinssirockin pääesiintyjäksi. Kohubändi on koko rock-kansanjuhlan pääesiintyjä ja heittää keikan sunnuntai-iltana 20. kesäkuuta 2010.

Itäsaksalaisjoukkue on vieraillut maassamme aiemmin neljästi, muiden muassa Provinssirockissa vuonna 2002. Bändi tekee vielä kertaalleen paluun Suomeen ennen tulevaa Provinssin show’ta kavuten helmikuussa Helsingin Hartwall Areenan lavalle. Kokoonpanon areenakeikka myytiin loppuun kuudessa minuutissa. Suomessa yhtyettä odottaa tämän jälkeen yhä isommat lauteet, kun se nousee festivaalilavalle Provinssissa.

Mahtipontinen Rammstein-show tulee olemaan täynnä väkeviä kappaleita lieskoilla ja ilotulitteilla maustettuna. Bändi on panostanut näyttävään visuaaliseen antiin, mikä antaa kylläisen olon metallinälkäisille juhlijoille.

Yhtye julkaisi juuri kuudennen, platinaa myyneen pitkäsoittonsa Liebe Ist für Alle Da. Levyltä irrotettu avaussingle Pussy herätti kohua paitsi sanoituksillaan myös videolla, joka sai ensiesityksensä aikuisviihdesivustolla. Rammstein onkin tunnettu rajoja rikkovana yhtyeenä, joka sarkastisen provosoivilla sanoituksillaan ottaa kaiken irti saksan kielen foneettisesta aggressiivisuudesta. Bändin käskevää poljentoa olevat menestysbiisit ovat Du Hast, Du riecht so gut, Sehnsucht, Mein teil ja Ich will.