Susan Boylen huima startti – Lady Gaga ja Rihanna jäivät jalkoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Britain’s Got Talent -ohjelmasta kirjaimellisesti yhdessä yössä supertähdeksi noussut laulaja Susan Boyle oli yksi viime kevään kuumimmista uusista tähdistä. Sittemmin pölyn laskeuduttua hän on niittänyt menestystä lähinnä Britanniassa, mutta menestys ei jäänyt siihen.

Viime viikolla levyhyllyissä nähtiin todellinen ryntäys, kun levy-yhtiöt julkaisivat kilvan hittilevyjä tuleva joulu mielessään. Samaan aikaan levynsä julkaisivat Yhdysvalloissa muiden muassa Susan Boyle sekä Rihanna ja Lady Gaga. Myyntilistalla yksi levy oli kuitenkin ylitse muiden, sillä Susan Boylen I Dreamed A Dream murskasi nimittäin supertähtien albumit jalkoihinsa uskomattomalla voimalla.

Boylen albumia myytiin viikossa 701.000 kappaletta, kun seuraavaksi myydyintä Andrea Boccellin My Christmas -albumia myytiin vain 218.000 kappaletta. Kolmanneksi myydyintä Glamberacen For Your Entertainment -levyä myytiin 198.000 kappaletta. Viiden joukkoon mahtuivat myös Rihannan Rated R -albumi 181.000 kappaleen ja Lady Gagan The Fame Monster 174.000 kappaleen myynneillään. Boyle teki samalla ennätyksen vuoden eniten myyneenä debyyttialbumina.