Keskusteluohjelmien seksikkäimmät hetket

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman monenkirjavat listaukset saavat nyt jatkoa amerikkalaisten keskusteluohjelmien seksikkäimpien paljastusten merkeissä. Manofest-verkkojulkaisu on nimittäin koonnut kymmenen kuuminta vierailua YouTube-videoiksi.

Kyseisillä videoilla nähdään muiden muassa Cameron Diaz ilman rintaliivejä, Natalie Portman paljastavassa iltapuvussa, Sienna Miller ”pitkät päällä”, Salma Hayek kertomassa suurten rintojensa salaisuudesta sekä Heidi Klum esittelemässä kahdeksan miljoonan dollarin arvoisia rintaliivejään.

Lisäksi mukana on myös legendaarinen pätkä, jossa Cindy Crawford riisuu alushousunsa Jay Lenon vieraana, sekä video jossa Drew Barrymore paljastaa rintansa David Lettermanille tanssiessaan hänen pöydällään.