Teinitähti keikistelee lomavideolla bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu teinitähti Taylor Swift on niittänyt viime aikoina monin tavoin kultaa ja kunniaa menestyksestään. 19-vuotias kaunotar on saanut kasapäin palkintoja ja hänen levynsä ovat myyneet huimasti.

Ihmissuhteiden rintamalla Taylor Swift on pitänyt matalaa profiilia, mutta taannoin hänen kerrottiin ainakin tapailevan Twilight-elokuvista tuttua Taylor Lautneria. Swift on pitänyt tiukasti pesäeron kohuotsikoihin ja paljastuskuviin, mutta nyt hänet on kuitenkin ikuistettu bikineissä jonkinlaiselle lomavideolle.

Bikinivideon kuvakaappaukset on nyt julkaistu myös verkossa. Niissä innokas Taylor Swift nähdään touhaamassa uimarannan rantavedessä mustiin bikineihin sonnustautuneena. Lisäksi hänet nähdään samassa asussa myös vesiskootterin päällä ja vesiputouksen alla. Katso kuvat tästä ja video tästä.