Tässäkö julkkismaailman paras peppu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin lähinnä George Clooneyn tyttöystävänä tunnettu näyttelijäkaunotar Elisabetta Canalis kuvattiin äskettäin rantatunnelmissa bikineissä Puerto Vallartassa sijaitsevan Clooneyn huvilan liepeillä. Tuolloin paparazzit keskittyivät pääasiassa hänen takapuolensa kuvaamiseen.

Nyt samainen peppu on esillä myös suositun FHM-miestenlehden Saksan version kannessa ja sisäsivuilla. Elisabetta Canalis nähdään lehden kannessa tavallisista kansikuvista poiketen selkä kameraan päin, joten enää ei liene epäselvää mitä pidetään hänen parhaana puolenaan. Katso kuvat tästä.

31-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Hollywood-tähti George Clooneyn tyttöystävänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Nykyisin Canalis juontaa MTV-kanavalla Total Request Live -ohjelmaa.