Eminem: ”Voin samaistua Jacksonin kuolemaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem ilmoitti muutama päivä sitten toisen Relapse-paluulevynsä julkaisun siirtämisestä ensi vuoden puolelle. Nyt hän on kommentoinut poptähti Michael Jacksonin taannoista kuolemaa mielenkiintoisella tavalla.

Eminem vertasi omaa taisteluaan huumeita vastaan Jacksonin kuolemaan. Myös Eminem on ollut pahassa lääke- ja huumekoukussa, joten hän totesi samalla voivansa samaistua Popin kuninkaan traagiseen kohtaloon ja tämän ongelmiin lääkkeiden kanssa. Taannoin hiphop-tähti kertoi ottaneensa päivittäin jopa 20 pilleriä ja olleensa lähellä kuolemaa yliannostuksen takia.

– Voin samaistua siihen, ja on häpeä ettei hänellä ollut ketään sanomassa että hän tarvitsee apua. Kun luen juttuja Jacksonista, on vaikea saada selvää mikä on totta. Erään tarinan mukaan hän joutui kuitenkin ottamaan lääkkeitä herättyään että olisi voinut saada uudelleen unta. Juuri samoin kävi aikanaan minulle, Eminem kertoi Complex-lehdelle.